We creëren betrouwbare samenwerkingen die groei stimuleren

Ons wereldwijde affiliate marketing netwerk stelt adverteerders en publishers van elke omvang in staat om hun bedrijf online te laten groeien.
Image

25.000

adverteerders
Image

270.000+

actieve publishers
Image

200

miljoen sales gegenereerd in 2022
We creëren betrouwbare samenwerkingen die groei stimuleren mobile image

Solutions

Oplossingen voor adverteerders

Met een mix van krachtige technologie en deskundig accountmanagement verbinden wij adverteerders en bureaus met doelgroepen over de hele wereld.

Oplossingen voor publishers

Wij helpen grote en kleine publishers winstgevende samenwerkingen met 's werelds bekendste merken aan te gaan via hun websites, blogs en content.

Kies het Awin-platform dat bij jouw bedrijf past

Of je nu een klein bedrijf bent dat klaar is om een affiliate programma te starten en nieuwe klanten te bereiken of een wereldwijde onderneming die haar online marketing wil verbeteren, wij hebben een affiliate platform dat aan ieders behoeften voldoet.

Awin Accelerate

Awin Accelerate biedt je extra functies om een geavanceerd programma te runnen, met extra automatisering om tijd te besparen bij je dagelijkse affiliate taken.

Awin Advanced

Awin Advanced biedt je alles wat je nodig hebt om een datagestuurd programma te runnen, met op maat gemaakte rapportage over uitgebreide resultaten en met geavanceerde optimalisatie.

Nieuws en evenementen

Image

Maak kennis met Awin’s Power 100

Het Awin-rapport 2023: Power 100 profileert enkele van de meest opwindende affiliate samenwerkingen op ons wereldwijde platform in elke markt en sector. Samen goed voor $4,9 miljard aan inkomsten en 56 miljoen verkopen voor hun adverteerders in 2022 alleen, laat de #Power100 u helpen uw eigen weg te bewandelen met partnermarketing.